Tässä on jo jotain tuttua: Lordin Abracadaver on toimiva trash metal-albumi


Massiivisen seitsemän albumin Lordiversity-kokoelman toisiksi viimeinen - suoratoistopalveluihin toisena julkaistu - osa Abracadaver on tutumman kuuloista Lordia kuin SuperFlyTrap, jonka arvostelun voit lukea tästä. Siinä missä SuperFlyTrap on discoa, on Abracadaver trash metalia.

Koko Lordiversityn ideana on tietyllä tapaa hajottaa tutunkuuloinen Lordi niihin omiin elementteihinsä mistä se koostuu. Abracadaver on todella lähellä tuttua Lordia, mutta jatkuvasti albumia kuunnellessa tuntuu, että siitä puuttuu jotain ollakseen Lordin tekemä. Ja niinhän siitä tietyllä tavalla puuttuukin, esimerkiksi se disco ja myöhemmin kuultava industrial metal.

Missään nimessä Abracadaver ei ole huono teos, päinvastoin se on oikeastaan todella loistava teos. Yhtye ei todellakaan ole mennyt sieltä mistä aita on matalin, vaan hyvinkin kunnianhimoisesti tehneet jokaisen seitsemästä albumista. Abracadaverin parhaimmiksi hetkiksi muodostuvat singlenäkin julkaistu nimikkokappale sekä Acid Bleeding Eyes. Yksikään kappale ei kuitenkaan ole ohilaukaus, vaan jokaiselle on paikkansa. Mielenkiinnolla jään odottamaan seuraavia viittä albumia.

Kappalelista:

 1. SCG Minus 2: Horricone
 2. Devilium
 3. Abracadaver
 4. Rejected
 5. Acid Bleeding Eyes
 6. Raging at Tomorrow
 7. Beast of Both Worlds
 8. I'm Sorry I'm Not Sorry
 9. Bent Outta Shape
 10. Evil
 11. Vulture of Fire
 12. Beastwood
Kokonaisarvosana: 10/10

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laulaen Liverpooliin osa 6: Ensimmäisen semin tulokset

Nautinnon Nizza: Junnuviisujen kappaleet vuosimallia 2023 ruodinnassa

UMK24-kappaleet ruodinnassa osa 2: Yleisö