Kuningatar Koo järjesti vuoden suurimmat bileet Hartsulla!

Suomen valovoimaisin pop-kuningatar Kaija Koo esiintyi Superkonsertissa Helsingin Hartwall Arenassa perjantaina 30.11.2018. Konsertti myytiin niin nopeasti loppuun, että lisäkonsertti on vielä tänään 1.12.2018 samassa paikassa.

Konsertti alkoi noin 20 minuuttia myöhässä, mutta se ei yleisöä haitannut. Kaiuttimista soi musiikki ja yleisö lämmitteli itse itsensä Kaijaa varten. Lopulta, kun konsertti pääsi käynnistymään, Kaija laskeutui ison diskopallon sisässä lavalle. Yleisö otti tähden vastaan heti, huuto oli korviahuumavaa, kun diskopallo avautui ja Kaija asteli lavalle.

Ensimmäisenä kappaleena kuultiin jokusen vuoden takainen hitti Kaunis, Rietas, Onnellinen. Permanto tanssi ja lauloi mukana heti ja hieman yllättävätkin pyrotekniikat sävyttivät esitystä. Lava oli aivan huikean hieno ja sen LED-screenejä käytettiin upeasti. Konsertti jatkui Toni Wirtasen tekemällä kappaleella Vahva. 

Konsertissa kuultiin isoja hittejä vuosien varrelta. Kaija oli valinnut kappaleita yleisön toiveesta, mutta myös oli omapäisesti valinnut itselleen tärkeitä kappaleita. Konsertin alkupuolella nähtiin jo ensimmäinen vieraileva artisti, kun kesähitin Paa Mut Cooleriin saapui Kaijan kanssa esittämään Reino Nordin. Myös toinen uusi kappale, Mun Sydän, kuultiin keikan alkupuolella. Kappale sai yleisön raikuvaan yhteislauluun, onhan kuitenkin kyseessä yksi tämän syksyn suurimpia suomalaisia hittejä.

Vajaan tunnin menon jälkeen, Kaija poistui lavalta asun vaihtoon. Sen aikana nähtiin tanssijoiden upea oma esitys. Kaija saapui hetken kuluttua takaisin lavalle ja esitti kauniita balladejaan pianon ja jousikvartetin kanssa. Yleisön liikuttuminen oli hienoa varsinkin kauniissa Joku Jonka Vuoksi Kuolla- kappaleessa. Lavalla nähtiin myös huipputanssija ja -koreografi Reija Wäre. Kaijan suurhitti vuodelta 1993 Kuka Keksi Rakkauden? oli hienosti päivitetty modernimmaksi ja yleisö rakastui tähänkin versioon heti.

Balladien jälkeen Kaija kävi jälleen vaihtamassa asun ja myös tämän aikana nähtiin tanssijoiden esitys. Loppukonsertti oli huikeaa tykitystä ja lavalla nähtiin myös UMK:sta ja The Voice Of Finlandista tuttu Ilari Hämäläinen. Konsertin suurin ja hienoin yllätys koettiin kuitenkin Tule Lähemmäs Beibi- kappaleen kanssa, kun lavalle saapui Kaijan kanssa sen esittämään upeat Sanni, Jenni Vartiainen ja Vesala. Uusi versio kappaleesta oli mahtava ja sen voi käydä kuuntelemassa Spotifysta. Yleisö meni sekaisin esityksestä ja tanssista ja huudosta ei meinannut tulla loppua.

Loppupuolella kuullut En Pelkää Pimeää, Nää Yöt Ei Anna Armoo ja Supernaiset sai yleisön huutamaan, tanssimaan, laulamaan ja hyppimään. Hartwallilla ei kovin moni loppuillasta enää istunut, vaan koko yleisö seisoi ympäri hallia. Encoreilla kuultiin mahtava Tinakenkätyttö ja illan päätti kaunis Minun Tuulessa Soi. Kappaleen aikana lavan yläpuolelta satoi kipinäsuihkuja. Kappaleen päätyttyä yleisö antoi pitkään kestäneet raikuvat aplodit. Kaija otti lavalle vielä kaikki konsertissa lavalla mukana olleet yhteiskumarrukseen. Konsertti päättyi onnellisissa tunelmissa ja yleisö oli erittäin onnellinen. Illan tähti oli aidosti liikuttunut ja kiitteli lopuksi vielä vuolaasti kaikkia. Kertakaikkiaan erittäin upea konsertti, tätä spektaakkelia muistellaan varmasti vielä pitkään!

Illan kuvasaldoa


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laulaen Liverpooliin osa 6: Ensimmäisen semin tulokset

Haloo Helsingin tuore Älä Pelkää Elämää on timantti

Nautinnon Nizza: Junnuviisujen kappaleet vuosimallia 2023 ruodinnassa