Me homot ollaan todella erilaisia!


Tällä viikolla vietetään Helsinki Pridea. Monet ovat jälleen kerran tästä menettäneet yöunensa, kun erilaisuutta yritetään normalisoida. Monia ahdistaa homot ja se kamala asia, että ihmiset rakastavat toisiaan. Homoseksuaalina aion nyt kertoa - blogin yleisistä teksteistä poiketen - millainen minun normaali päiväni on. Varoitan jo etukäteen, se voi järkyttää...

Herään yleensä noin klo 8-8:30. Joinain päivinä jos töihin pitää mennä, niin hieman aiemmin. Nousen sängystä reippasti ylös ja petaan sen. Menen vessaan. Teen tarpeeni (ja pesen kädet niiden jälkeen), pesen naaman ja harjaan hampaat, sekä otan allergialääkkeet. Tämän jälkeen laitan vaatteet päälleni, housut ja paidan sekä sukat. Aamupalaksi nautin kaurapuuroa auringonkukansiemenillä, paahtoleipää juustolla ja kurkulla, omenamehua lasillisen ja kaksi kuppia kahvia kaurajuomalla. Tiedän, aika homoa tällainen aamupalan syöminen. Kamalaa suorastaan.

Päivästä riippuen lähden joko töihin tai kouluun. Toki näin korona-aikana yliopisto on etäopetuksessa, joten kouluun meneminen käytännössä tarkoittaa siirtymistä työpöydän ääreen. Aamupäivä menee kouluhommien/töiden parissa. Noin klo 12 syön lounaan. Tiedän, aika homoa ja epänormaalia sekin. Lounaan jälkeen jatkan töiden/kouluhommien parissa. Vapaapäivinä yleensä töiden/koulun sijaan luen kirjaa (ihan hemmetin homoa), katson Netflixiä (vielä homompaa) tai käyn lenkillä (ei saa**na miten homoa). Töistä/koulusta päästyäni tulen kotiin, joskus saatan käydä kaupan kautta. 

Klo 16 aikoihin nautin päivällistä. Joo, terveet elämäntavat on aika homoo nekin. Iltapäivä menee yleensä sitten Netflixin, kirjan tai nyt kun BB alkoi, sen parissa. Usein saatan soittaa kitaraa ja sehän jos mikä onkin homoa! Maailman kaikki kitaristit ovat piilohomoja, koska kun yksi kitaristi on homo niin sehän yleistyy kaikkiin. Niinkuin jos yksi homo on ääliö niin kaikki homot ovat ääliöitä.

Klo 18 aikoihin tykkään nauttia kupin teetä ja maitorahkaa. Hitto että on taas homojen hommaa tämäkin. Alkuillasta käyn suihkussa (tai jos olen aiemmin lenkillä käynyt niin se on jo tehty). Suihku jos mikä on homoa. Varsinkin kun pitkien hiuksien vuoksi käytän hoitoainetta. Ja peseyden vielä miesten suihkusaippualla. Huh huh, kyllä on homomaista touhua.

Illalla katson Netflixiä tai BBtä tai jotain muuta realitya mitä tulee seurattua tai luen kirjaa. Joskus saatan jopa jutella perheelleni WhatsAppissa. Päivän aikana muutenkin saattaa tulla kavereiden kanssa kirjoiteltua paljon. Hitto, kyllä on taas homomaista touhua. Pitää nyt yhteyttä läheisiin, ei perkele! Noin klo 20 syön iltapalan. Loppuillasta tykkään lukea hetken ennen nukkumaanmenoa ja yleensä menen nukkumaan noin klo 23. 

Kyllä on erilainen homoseksuaalin päivä verrattuna muihin. Joskus tähän vielä sisältyy siivousta, pyykin pesua, kavereiden tai perheen kanssa oloa ja bileitä. Todella homoa touhua sanon minä!

Koska tämä varmasti järkytti monia, olen valmis antamaan tukea asiaan. Myös terapeutille voi käydä juttelemassa tai ihan kaverille. Homojen elämä on niin järkyttävän epänormaalia, että eihän tästä toivu koskaan.

Hyvää Pride-viikkoa kaikille <3!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laulaen Liverpooliin osa 6: Ensimmäisen semin tulokset

Haloo Helsingin tuore Älä Pelkää Elämää on timantti

Nautinnon Nizza: Junnuviisujen kappaleet vuosimallia 2023 ruodinnassa