Pahoinpitelypuiston ovet ovat auki: Lordin heavy metal-albumi jatkaa vahvaa linjaa


Lordiversityn neljäs osa niin kronologisesti kuin julkaisujärjestyksessä menee jälleen eri suuntaan kuin aiemmat, niin kuin pitääkin. Abusement Park on rehellinen heavy metal-albumi, joka ei nöyristele turhia mihinkään muuhun suuntaan.

Tässä vaiheessa voi jo hieman huokaista helpotuksesta: massiivinen seitsemän albumin setti ei ole vaikuttanut kynän terävyyteen kappaleita tehdessä. Tähän mennessä suoratoistopalveluihin tulleet neljä albumia ovat jokainen olleet todella hyviä, eikä pettymyksiä ole tarjottu.

Abusement Park jatkaa samaa linjaa. Hutilaukaisuja ei ole, hyvää heviä sen sijaan löytyy reilusti. Joku Lordia vitsinä pitävä tosin tällä hetkellä naureskelee tälle(kin) albumille ja arvostelulle, mutta Lordimaisesti siihen voisi sanoa: "So fu**ing what?" Itselleni Lordi maistuu oikein hyvin.

Abusement Parkin parhaimmiksi kappaleiksi nousevat Grrr! ja Nasty, Wild & Naughty sekä albumin päättävä joululaulu Merry Blah Blah Blah. Kokonaisuutena albumi tarjoaa hieman vajaa neljäkymmentä minuuttia tiukkaa hevitykittelyä, sisältäen myös parhaimpia kitaristi Amenin kitarasooloja. Kyllä tätä albumia useammankin kerran jaksaa kuunnella. Kolme albumia on vielä julkaisematta suoratoistopalveluissa ja niitä jään odottamaan innolla.

Kappalelista:

 1. SCG Minus 4: The Carnival Barker
 2. Abusement Park
 3. Grrr!
 4. Ghost Train
 5. Carousel
 6. House of Mirrors
 7. Pinball Machine
 8. Nasty, Wild & Naughty
 9. Rollercoaster
 10. Up to No Good
 11. Merry Blah Blah Blah
Kokonaisarvosana: 10/10
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laulaen Liverpooliin osa 6: Ensimmäisen semin tulokset

Haloo Helsingin tuore Älä Pelkää Elämää on timantti

Nautinnon Nizza: Junnuviisujen kappaleet vuosimallia 2023 ruodinnassa