Maata Näkyvissä-festivaalit 2018: Päivä 3 eli viimeistä viedään

Herätys sunnuntain kunniaksi "vasta" klo 8:30. Maittavan aamiaisen jälkeen oli aika lähteä viimeistä kertaa kohti Gatorade Centeria. Toivottu aurinkokin kurkisti taivaalta viimeisen päivän kunniaksi. 

Festaripäivä oli polkaistu jo Messukeskuksen puolella käyntiin Houm Worshipin kanssa ylistäen, mutta kunnolla päivä lähti liikenteeseen klo 10 Gatoradella pidetyssä sanajumalanpalveluksessa, joka aloitettiin jo perinteeksi muodostuneella ristikulkueella Gatoraden läpi lavalle.

Jumalanpalveluksen jälkeen Messukeskuksen puolella sai lounasta ja klo 11:15 alkoi Messukeskuksen viimeinen osio, kun Jippu ja Jukka Leppilampi esiintyivät yhdessä. Keikka oli todella upea ja se päättyi yhteislauluun, kun yleisö ja artistit yhdessä lauloivat Vuorilaulun. Jippu ja Jukka saivat raikuvat aplodit!

Klo 12:15 alkoi koko festareiden päätöskonsertti Gatoradella. Yhteislaulut raikuivat ulko-oville asti hallista, tunnelma oli erittäin odottava viimeisiä esiintyjiä kohtaan. Päätöskonsertin ensimmäisenä esiintyjänä nähtiin Audile, joka nostatti tunnelman kattoon samantien, ja yleisö hyppi ja tanssi läpi keikan. Pyrotekniikat sävyttivät yhtyeen vahvoja tanssibiittejä. Audile esitti keikan aikana kunnianosoituksen Aviciille soittamalla hänen Levels-hittinsä. Audile sai raikuvat suosionosoitukset keikan loputtua. Keikan jälkeen kuultiin legendaarinen Tikkiksen ja Toikkiksen Umpilisäke-kappale.
Ennen viimeistä esiintyjää kuultiin vielä puhe, sekä nähtiin Open Stage 2018-voittaja lavalla.

Festarin päätti itseoikeutetusti kovassa nosteessa maailmalla oleva Park 7. Park 7 julkaisi syyskuussa uuden albumin, True Stories, jonka arvostelun voit käydä lukemassa tästä. Yhtyeen keikka oli suurta juhlaa alusta loppuun pyrotekniikoiden ja konfettien kera. Raikuviin suosionosoituksiin päättynyt keikka päätti myös koko festivaalin tältä vuodelta. Yleisön poistuessa hallista oli tunnelma iloinen, hieman haikea, rakkautta täynnä ja ennenkaikkea onnellinen! Kiitos Turku, kiitos Maata Näkyvissä, ensi vuonna uudestaan!

Päivän kuvasaldoa:
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Laulaen Liverpooliin osa 6: Ensimmäisen semin tulokset

Laulaen Liverpoolin osa 8: Finaalin jälkilöylyt

Laulaen Liverpooliin osa 5: Semifinaalien lottorivit